Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτο κόμμα η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση,πεσμένος ο ΣΥΡΙΖΑ...

...σε σχέση με την προ 7 ημερών  δημοσκόπηση του TVXS,
ενώ σαρώνουν οι αναποφάσιστοι,τα λευκά και τα άκυρα που συγκεντρώνουν  29,3!!!

Το 'χουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις,απλά τις χαζεύουμε.... ιδίως τον τρόπο που τις διαβάζουν οι περισσότεροι....
Μια απλή πρόσθεση π.χ. στις 3 τελευταίες στήλες του πίνακα δίνει 36,1%!!! σχεδόν όσο παίρνουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρώτο κόμμα δηλαδή και με ποσοστά κοντά στην αυτοδυναμία οι .... άλλοι,πλην όμως στο τέλος κερδίζει πάντα ο Βενιζέλος!
Ζείδωρον



Την μεγάλη δημοσκόπηση της e-voice, με δείγμα 1.000 ψηφοφόρων, παρουσιάζει αύριο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Στο ερώτημα « Αν είχαμε αύριο εκλογές, ποιο κόμμα θα ήταν πιθανότερο να ψηφίσετε;»
ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,2% έχοντας προβάδισμα 2,5% από την Νέα Δημοκρατία που συγκεντρώνει 17,7%, στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με 7,1%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%, Το ΠΟΤΑΜΙ με 3,9%, οι ΑΝΕΛ με 2,4%, η ΔΗΜΑΡ 1,3%. Ακόμα 6,8% συγκεντρώνει η επιλογή άλλου κόμματος, 11,5% είναι αναποφάσιστοι, 17,8% Άκυρο – Λευκό – Αποχή.

Σε άρθρο του – παρέμβαση ο Χρήστος Ν. Κώνστας σημειώνει πως τα ευρήματα της δημοσκόπησης της e-voice και της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» σηματοδοτούν πως «οι ψηφοφόροι εμφανίζονται προβληματισμένοι και έτοιμοι να αναθεωρήσουν τις επιλογές που οι ίδιοι έκαναν, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό, όταν και εφόσον ξαναγίνουν εκλογές».

Στο «Π» που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Ν. Κώνστα, και τα ευρήματα της δημοσκόπησης της e-voice για το «Π» για τους αναποφάσιστους, και το αν οι πολίτες πιστεύουν πως η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom