Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: «Την ήθελα μόνο δική μου», είπε στους γιατρούς ο δράστης της γυναικοκτονίας (βίντεo)

Η σχέση που κατέληξε σε τραγωδία - Το χρονικό του ζευγαριού

Αμετανόητος φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γαννακός ο 39χρονος είπε στους γιατρούς πως «ήθελε μόνο δική του» την 28χρονη που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθημε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως το τραύμα ήταν επιπόλαιο.

Εκεί επικαλέστηκε ψυχολοφικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο στο Δαφνί καθώς εκεί είχε ιστορικό από ναρκωτικές ουσίες.

Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και πήρε εξητήριο και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (04/04/2024).

«Διέγνωσαν από την αρχή ότι δεν έχει πρόβλημα ψυχιατρικό… Θέλει να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο για να εγκλειστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη φυλακή! Είναι εγκληματικό να συμβεί… Χρησιμοποιούν πολλοί φυλακισμένοι αυτή την οδό. Έλεος, έως εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννακός στην εκπομπή Live News.

https://www.newsit.gr/

Η σχέση που κατέληξε σε τραγωδία - Το χρονικό του ζευγαριού

Είναι η 28χρονη Κυριακή μία εβδομάδα πριν το φονικό. Γράφει πως αισθάνεται γαλήνη, μακριά από τον κακοποιητή της. Μου λέει: «Τέλος μπαμπά, τελείωσα με τον Θανάση, από εδώ και πέρα τέλος, μόνη μου», λέω: «βρε αγάπη μου έλα κορίτσι μου στο σπίτι να μείνεις ένα μήνα», «όχι μπαμπά είμαι 28χρονών τώρα από εδώ και πέρα πρέπει να κανονίζω μόνη μου, να είμαι ανεξάρτητο άτομο», λέει ο πατέρας της.

Αντίθετα, εκείνος ουδέποτε δέχτηκε τον χωρισμό τους. Ενώ είχαν χωρίσει εδώ και 3 μήνες, εκείνος δεν άλλαξε την κεντρική του φωτογραφία ενώ οι δηλώσεις λατρείας που έκανε ήταν σαν να μην είχαν χωρίσει ποτέ.

30 Οκτωβρίου 2023
«Με τις “γάτες” της ζωής μου. Η Κυριακή μαζί με την Δάφνη μας..!»

Είναι αν μη τι άλλο εξοργιστικό πως ο άνθρωπος αυτός που μαχαίρωσε 5 φορές σε κατάσταση αμόκ την πρώην σύντροφο του έγραφε στο facebook.

15 Μαΐου 2022
«Να είσαι πάντα ήρεμος, όπως η θάλασσα».

«(σ.σ Ο Θ…) ήταν το πιο γλυκό παιδί φαινόταν, το πιο γλυκό παιδί, το πιο καλό παιδί. Δεν τον είχε κανένας ικανό γι’ αυτό το πράγμα. Όλος ο κόσμος είναι χάλια δεν περίμενε κανένας τέτοιο πράγμα. Ήταν πάρα πολύ γλυκό παιδί και ο Θανάσης και η Κυριακή, ήταν ένα τέλειο ζευγάρι», είπε φίλη του ζευγαριού.

Στους έξω έδειχνε το τέλειο ζευγάρι. Η ιδανική σχέση, με φίλους και γνωστούς να τους εύχονται τα καλύτερα κάτω από αναρτήσεις τους, σχόλια που πλέον μοιάζουν ειρωνικά.

«Πάντα έτσι αγαπημένους και ευτυχισμένους να σας βλέπω. Να περνάτε καλά».

Ο άνθρωπος που είχε γράψει αυτό το σχόλιο μιλά σήμερα αποκλειστικά στο LIVE NEWS λέγοντας πως ακόμα βρίσκεται σε σοκ.

«Το κορίτσι ήταν εξαιρετικό πλάσμα, χαμηλών τόνων παιδί, πολύ καλή, εξαιρετική, εξαιρετική. Δεν της άξιζε κάτι τέτοιο».

Κανείς δεν γνώριζε όσα φρικτά βίωνε όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού τους… το χαμόγελο πάγωνε και ακόμα και οι πιο στενοί συγγενείς της υποπτεύονταν αλλά ποτέ δεν είχαν την πλήρη εικόνα.

«Πάρα πολύ ξύλο, γιατί από το πολύ ξύλο είχε πάει (νοσοκομείο) και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στεναχωρηθώ; Δεν ξέρω, το έκρυψε», είπε η γιαγιά της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για την κοπέλα, για την Κυριακή που θα την φάει το χώμα 28 χρονών παιδί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα έξω από την αστυνομία που υποτίθεται ότι μας προστατεύει, μας φυλάει», λέει η φίλη του ζευγαριού.

Όταν η 28χρονη «ένιωθε τυχερή»

Είναι εντυπωσιακό πως το προφίλ της αδικοχαμένης Κυριακής ήταν γεμάτο με κοινές φωτογραφίες τους. Ωστόσο, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό πως ακόμα και η πρώτη πρώτη ανάρτηση της είχε να κάνει κι αυτή με τον αρραβώνα τους.

Είναι σαν η 23χρονη να είχε διαγράψει την ζωή της πριν το 2019 και την γνωριμία της με τον 39χρονο. Πλέον, εκείνος ήταν το σημείο αναφοράς της. 

1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
«Σε όμορφα μέρη με τον πιο όμορφο άντρα!».

2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
«Με πήγε ο αντρούλης μου στα χιόνια!».

3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
«Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι ευτυχισμένη. Λίγο κοκτέιλ, λίγο θάλασσα και τον άντρα μου!».

4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
«Όταν σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι το πιο όμορφο και χαριτωμένο στον κόσμο όλο! Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένη».

Δεκάδες καλοκαιρινές και χειμερινές εξορμήσεις, οι δημοσιεύσεις δεκάδες θα συνεχιστούν και την περίοδο της καραντίνας.

5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
«Όλος ο κόσμος μας θέλει συνέχεια μαζί. Κλεισμένους στο σπίτι. Υπακούμε πιστά! #μένουμεσπίτι».

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
«Κάθε μέρα και ένας μοναδικός προορισμός με τον άνθρωπο σου. Τι άλλο να ζητήσεις;».

Έμοιαζαν αχώριστοι. Ο κατά 11χρόνια μεγαλύτερος σύντροφος της φαίνεται πως ήλεγχε τα πάντα στη ζωή της νεαρής κοπέλας. Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό πως εκείνος απαντούσε στα σχόλια που λάμβανε η κοπέλα στο δικό της προφίλ.

Δεν μιλούσε για τους ξυλοδαρμούς

«Η μικρή η Κουλίτσα μου γνώρισε το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν».

Είναι ο πατέρας της Κυριακής αγκαλιά με τις δύο κόρες του. Τις μεγάλωσε μόνος του μετά το διαζύγιο που πήρε από την μητέρα τους και προσπάθησε να τους δώσει όλα τα εφόδια για να είναι ανεξάρτητες.

«Όσο εσάς σας μάθαιναν να είστε πριγκίπισσες, ο δικός μου πατέρας μας έμαθε να χτίζουμε κάστρα μόνες μας!!!».

Ο πατέρας της αν και ποτέ δεν έμαθε τους συστηματικούς ξυλοδαρμούς από τον σύντροφο της από την αρχή έβλεπε πως αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε για την κόρη του.

«Της έλεγα: «δεν κάνει κορίτσι μου αυτός πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε έναν κοινό σκοπό και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις» γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του να ήταν 5-6 μήνες. Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ του σε δουλειά», είπε ο πατέρας της.

Ο 39χρονος ήταν και παλιός γνώριμος στις αρχές… Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για σωματική βία, είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, το 2020 είχε μηνυθεί από την αδικοχαμένη Κυριακή και το βράδυ της Δευτέρας έγινε ο δράστης σε μία ακόμη γυναικοκτονία.

Την 5η κατά σειρά μέσα στο 2024 με θύμα μια κοπέλα που κατέφυγε στην αστυνομία για να της πουν να τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση, αλλά μέχρι να έρθει το περιπολικό ο κακοποιητής της την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom