Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογγος Αγρινίου για την συνάντηση με τον ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας με θέμα τα προβλήματα του κλάδου


Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Νομού Αιτωλ/νίας αιτήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με θέμα τα προβλήματα του κλάδου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας και διήρκησε λίγο περισσότερο από μία ώρα.


Έγινε μια απόλυτα ειλικρινής συζήτηση, από μέρους μας, μάλιστα δε διστάσαμε να επιρρίψουμε και ευθύνες για αστοχίες, λάθη και παραλείψεις στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019).


Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν θέσεις, ερωτήματα και προβληματισμοί:

Α) Σε τοπικό επίπεδο για: τον οικονομικό μαρασμό του Νομού μας, την εγκατάλειψη των χωριών μας και της αγροτικής παραγωγής, τον αποκλεισμό του Αγρινίου από τους κεντρικούς οδικούς άξονες, την κατάσταση της Υγείας και της Παιδείας στην περιοχή μας, την ανάγκη να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ο εμπορικός χαρακτήρας της πόλης κ.α.


Β) Πανελλαδικά για: την ακρίβεια, τα καρτέλ αισχροκέρδειας, την εμποροκτόνα κυβερνητική πολιτική, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τα POS, δείκτες οικονομίας και παραγωγικότητας, τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις κ.α.


Συμφωνήθηκε ομόφωνα να διατηρηθεί ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των 2 πλευρών, συνομολογήθηκε ότι οι συναντήσεις του πολιτικού προσωπικού με τα πρωτοβάθμια όργανα είναι ο πιο ασφαλής δρόμος να εντοπίζονται τα προβλήματα και με το σωστό τρόπο αυτά να αναδεικνύονται σε κοινοβουλευτικό επίπεδο απαιτώντας επίλυση.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom