Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Πάρος: Τρεις εργάτες συνελήφθησαν για την χθεσινή μεγάλη φωτιά - Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ!

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Πυροσβεστική σε 4 ακόμα περιπτώσεις

Συνελήφθησαν σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε), Νοτίου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος, τρεις αλλοδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον της Επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας στο νησί της Πάρου.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, πρόκειται για τρεις άνδρες αιγυπτιακής καταγωγής, οι οποίοι έκαναν εργασίες καθαρισμού χωρίς να έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα πυρασφάλειας.

Στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, στους τρεις άνδρες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική:

Συνελήφθη σήμερα, 23 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην θέση «Ξηροπόταμος», του δήμου Ηρακλείου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 23 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή «Πηγαδάκια» του δήμου Ωρωπού Αττικής.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 23 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αγία Σοφία του δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 23 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων, στην θέση «Ρέμα Μιζάκι» του δήμου Αλοννήσου Μαγνησίας.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom