Τρίτη 23 Απριλίου 2024

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Χειρόγραφη προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα


Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 38χρονος αντιεξουσιαστής συνελήφθη στην Πάτρα με βάση σχετικό ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 38χρονος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται, μεταξύ άλλων, να βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

Για την υπόθεση της «Σύμπραξης Εκδίκησης» κατηγορούνται πλέον συνολικά 11 άτομα. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανακοινώσει ότι έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μεταξύ αυτών, είναι η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 38χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom