Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: «Βοήθεια, τρέξτε θα την σκοτώσει» - Το χρονικό του τρόμου πριν από την αυτοκτονία του 29χρονου (φωτο)


«Βοήθεια τρέξτε θα την σκοτώσει». Πανικόβλητοι οι γείτονες του 29χρονου στην Γλυφάδα ο οποίος ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας πριν τελικά ο ίδιος αυτοκτονήσει, φώναζαν στους αστυνομικούς να σώσουν την γυναίκα.

Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία του 29χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.grοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περνούσαν τυχαία από το σημείο όπου διαδραματιζόταν το σκηνικό του τρόμου και άκουσαν τις κραυγές των γειτόνων. 

Στην είσοδο της πολυκατοικίας ο 29χρονος χτυπούσε την σύντροφό του, η οποία είχε πέσει κάτω και εκείνος την έσερνε από τα πόδια για να την βάλει μέσα στο κτίριο. Η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει με κάθε τρόπο.

Όταν εκείνος αντίκρισε τους αστυνομικούς ανέβηκε στο διαμέρισμα και κλειδαμπαρώθηκε. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι θα αυτοκτονήσει, ότι έχει πάρει πολλά χάπια και θα αυτοκτονήσει.

Αυτοκτονία άνδρα στη Γλυφάδα: Χτυπούσε την σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε όταν τον είδαν αστυνομικοί

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, ενώ στο σημείο έσπευσαν ειδικός διαπραγματευτής και εισαγγελέας. Τον καλούσαν στο τηλέφωνό του και τον φώναζαν αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον 29χρονο.

Τότε ο εισαγγελέας αποφάσισε και έδωσε εντολή να σπάσουν οι αστυνομικοί την πόρτα, να μπουν στο διαμέρισμα και να τον βγάλουν έξω. Ωστόσο ήταν αργά. Όταν μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό. Ήταν στην κρεβατοκάμαρα, οκλαδόν στο πάτωμα και είχε αυτοπυροβοληθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος είχε κακοποιητική συμπεριφορά και είχε χτυπήσει άλλη μια φορά άσχημα την σύντροφό του πριν από έναν μήνα. Επειδή την απειλούσε και την εκφόβιζε η γυναίκα δεν είχε κάνει καταγγελία εναντίον του.

Ψάχνουν τη συμμορία «πίσω» από τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι

Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε στο διαμέρισμα του 29χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα του 29χρονου αυτόχειρα εντόπισαν περισσότερα από 10 κιλά κοκαΐνη και χασίς.

Οι αρχές δεν θεωρούν ότι o 29χρονος είχε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση και ψάχνουν να βρουν σε ποια συμμορία ανήκε.

Γλυφάδα Αυτοκτονία

Σεσημασμένος ο 29χρονος

Ο  29χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστεία, ναρκωτικά και απείθεια, ενώ ήταν υποχρεωμένος να δίνει το παρών κάθε 1η και 16η του μήνα στο Τμήμα Ασφάλειας της Γλυφάδας.

Ο 29χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης είχε προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη, στο οποίο τραυματίστηκε μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα το όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Το όχημα της γυναίκας συγκρούστηκε με προπορευόμενο του που οδηγούσε ένας άνδρας ο οποίος δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Μετά το τροχαίο, ο 29χρονος εγκατέλειψε το σημείο και εξαφανίστηκε. Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom