Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία μέσω του 112


Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στα Ιωάννινα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων εντόπισαν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ύστερα από καταγγελία της συζύγου του ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» και χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες για το μέρος όπου βρισκόταν.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτηση της γυναίκας. Λίγη ώρα αργότερα, σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού εντοπίστηκε ένα φορτηγό όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ο συλληφθείς και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.

Από τους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, απ’ όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Ο σύζυγός της συνελήφθη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom