Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Θεσ/κη: Πώς έγινε η νέα γυναικοκτονία 87χρονης από τον 80χρονο σύζυγός της (βίντεο)


Γυναικοκτονία «έδειξε» η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, για το έγκλημα σε διαμέρισμα, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, όπου μια 87χρονη βρέθηκε νεκρή. Δίπλα της ήταν πεσμένος ο 80χρονος σύζυγός της, ο οποίος είχε καταναλώσει χάπια. Μάλιστα φέρεται να φορούσε γάντια, τα οποία είχαν ίχνη αίματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η γυναίκα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του συζύγου της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή -που κλήθηκε στο σημείο και εξέτασε τη σορό μακροσκοπικά- η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία και μεταξύ αυτών στην κοιλιακή χώρα. Ο 80χρονος φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Βρήκε τη θεία του σε μια «λίμνη αίματος»

Το έγκλημα σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη το πρωί της Πέμπτης 22/2, στο διαμέρισμα όπου διέμενε το αντρόγυνο. Τους εντόπισε ο ανιψιός τους, ο οποίος διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα, περίπου στις 15:30.

Ανησυχώντας επειδή οι θείοι του, δεν απαντούσαν στις κλήσεις του – αποφάσισε να επισκεφθεί το διαμέρισμά τους, όπου εντόπισε σε λίμνη αίματος την 87χρονη και πεσμένο στο έδαφος τον 80χρονο σύζυγό της.

Σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom