Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Σοκ στη Θεσ/κη: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα - Δίπλα της ημιλιπόθυμος ο συζυγός της (βίντεo)

Το περιστατικό πριν μέρες που είχε ανησυχήσει τους γείτονες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε διαμέρισμα της οδού Γ. Σεφέρη, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, μια 78χρονη γυναίκα κείτονταν νεκρή με εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Δίπλα της ήταν ξαπλωμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της. Πιθανότατα είχε καταναλώσει χάπια.

Το διαμέρισμα έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία. Κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και η Σήμανση.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο 88χρονος σύζυγος;

Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες ενδείξεις από το φονικό αφήνουν ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 88χρονος βρέθηκε να φορά γάντια, τα οποία είχαν ίχνη αίματος. Επίσης, στον χώρο βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντόπισε ο ανιψιός τους, ο οποίος διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα, περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης. Η 78χρονη γυναίκα κείτονταν νεκρή με εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Δίπλα της ήταν ξαπλωμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της. Πιθανότατα είχε καταναλώσει χάπια.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Παπανικολάου. Ο 88χρονος βρίσκεται σε κώμα από κατανάλωση χαπιών, ενώ η σορός της 78χρονης θα μεταφερθεί για νεκροψία.

https://www.thestival.gr/

Το περιστατικό πριν μέρες που είχε ανησυχήσει τους γείτονες

Κοπέλα που είναι γειτόνισσα του ηλικιωμένου ζευγαριού, δήλωσε πως ήταν πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Όπως είπε, πριν μέρες έγινε ένα περιστατικό που την αναστάτωσε, όπως και άλλους γείτονες. 

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (17.02.2024) χτύπησε το θυροτηλέφωνό της και ήταν η 78χρονη. Φαινόταν σαν να έκλαιγε, ήταν πολύ τρομαγμένη και ρώτησε αν μπορούσε η κοπέλα να της ανοίξει γιατί δεν είχε κλειδιά.

«Ήταν αγχωμένη, έλεγε σας παρακαλώ ανοίξτε μου. Ακουγόταν πολύ στενοχωρημένη και πολύ αναστατωμένη» είπε η κοπέλα. Επειδή φοβήθηκε, την είπε να βγει λίγο στο δρόμο να δει πως είναι αυτή, και να της ανοίξει. Ωστόσο η ηλικιωμένη δεν το έκανε. Παρακαλούσε και φώναζε, ανησυχώντας τους γείτονες. Τελικά το περιστατικό έληξε.

Άλλοι γείτονες αναφέρουν πως δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την εξέλιξη, μιας και φαίνονταν ήσυχοι άνθρωποι. Επίσης υπάρχουν αναφορές πως φαίνονταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom