Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ελασσόνα: Αγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς κατάστημα φαστ φουντ (φωτο)


Απίστευτο; Ίσως, όμως αληθινό!!! Στο κέντρο της Ελασσόνας βανδάλισαν, κατέστρεψαν ολοσχερώς το εσωτερικό της επιχείρησης που είχαν…στήσει 2 φίλοι νεαροί, Ελασσονίτες,προσφέροντας στην τοπική κοινωνία προίόντα φαγητού, σουβλάκια , μπιφτέκια, τόστ αναψυκτικά και ότι άλλο μπορεί να βρει κανείς σε επιχειρήσεις του είδους, fast food!!

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Το πρωί της 6ης Νοεμβρίου όσοι Ελασσονίτες βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία αντίκρυσαν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη, να καταστρέφεται μια επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου, οι ενοικιαστές επειδή δεν είχαν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά την καταβολή του ενοικίου, τους ζήτησε να αποχωρήσουν, και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο.

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε, είχαν έρθει οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε επαφή με ενδιαφερόμενο να αγοράσει την επιχείρηση τους καταβάλλοντας  το ποσό που συμφώνησαν, με το οποίο θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, ή μέρος αυτών, αυτοί μόνο γνωρίζουν.

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Την ιδιοκτήτρια του χώρου όμως, σήμερα την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη,αφού προσερχόμενη στην ιδιοκτησία της, ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση ανήκει στους ενοικιαστές, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια εικόνα απίστευτη, αδιανόητη τουλάχιστον για τα δεδομένα του τόπου μας.

Η επιχείρηση ήταν κατεστραμμένη, λεηλατημένη, βανδαλισμένη, λες και κάποιος το έκανε επίτηδες, η μανία για καταστροφή είναι εμφανής, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση λογική.

Εκείνο που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται μια …ανάσα από το οικείο Αστυνομικό τμήμα και και παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι το πρωί που οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν στην πόλη!!

 Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, κατέστρεψαν τα πάντα ακόμα και τους μαρμάρινους πάγκους, τα αντικείμενα της τουαλέτας, της κουζίνας, στην κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα όρθιο!!

Το εκπληκτικό σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση είναι ότι καταγγελία στην Αστυνομία για την ώρα έκανε μόνο η ιδιοκτήτρια του χώρου, ενώ οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δεν προέβησαν σε καμία καταγγελία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom