Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ηράκλειο: Τον χτύπησε με κατσούνα για οικονομικές διαφορές - Στο νοσοκομείο το θύμα, άφαντος ο δράστης


Με μια …κατσούνα θέλησε να λύσει ένας 47χρονος τις διαφορές του με 58χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στο σπίτι του θύματος και το κίνητρο ήταν οικονομικό.

Η υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές από την περασμένη εβδομάδα. Ανήμερα της εορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στις 8 Νοεμβρίου και αφού, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε θύμα και δράστη, τους οποίους χωρίζουν οικονομικές διαφορές, ακολούθησε η επεισοδιακή διά ζώσης συνέχεια.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, πήγε στο σπίτι του 58χρονου, σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος και με μια ποιμενική ράβδο άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και στα χέρια, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. 

Στη συνέχεια, πήρε το αυτοκίνητο του θύματος και εξαφανίστηκε.

Ο 58χρονος παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το επεισόδιο καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στην Αστυνομία. Ωστόσο, ο 47χρονος δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom