Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει και τέταρτη επίθεση από τον «Δράκο» των Εξαρχείων

Φόβος και τρόμος για τον «δράκο» - Τρεις επιθέσεις μέσα σε τρία 24ωρα

Το Live News φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Για καλή της τύχη συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

«Ήταν κάτωχρη από τον φόβο της»

Ο γιατρός που κυνήγησε τον «Δράκο των Εξαρχείων» και έσωσε τη συνάδελφό του περιέγραψε στο Live News καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα.

«Ευτυχώς ήταν κάτι που έληξε χωρίς να υπάρχει κάποιο δυστύχημα. Είχε πραγματικά παγώσει. Η φωνή της βγήκε ίσα ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει», είπε αρχικά.

«Φτάνοντας άκουσα τις φωνές και τράβηξα την πόρτα απότομα. Είπα «θα αφήσετε το ασανσέρ ελεύθερο;». Δεν είχα εντύπωση ότι κάτι κακό συνέβαινε. Με το που ανοίγω την πόρτα βγαίνει σφαίρα αυτός. Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», συμπλήρωσε ο συνάδελφος της γυναίκας.

Το Live News στο σημείο της επίθεσης:

https://www.megatv.com/

Φόβος και τρόμος για τον «δράκο» - Τρεις επιθέσεις μέσα σε τρία 24ωρα

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει ένα μέρος μόνο από τον εφιάλτη που έζησε στα Εξάρχεια, όταν ξαφνικά βρέθηκε να παλεύει με ένα νεαρό που της επιτέθηκε, για να αποφύγει τον βιασμό.

Με μια ολόκληρη περιοχή να παραμένει ανάστατη και τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας να πλαισιώνουν τις 3 καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί για τον μυστηριώδη άντρα που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η ανάλυση στο βίντεο ντοκουμέντο, οι μαρτυρίες στην κάμερα του Live News και τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας ξετυλίγουν το κουβάρι των γεγονότων που έχουν κάνει άνω κάτω τα Εξάρχεια και όχι μόνο.

Στο βίντεο καταγράφεται η επίθεση σε 29χρονη κοπέλα χθες το πρωί. Ο δράστης την ακολουθεί και σε αυτό το σημείο την πιάνει και την ρίχνει στο πεζοδρόμιο. Είναι 07:15 το πρωί και η κοπέλα αντιστέκεται. Διακρίνονται σε αυτό το σημείο τα πόδια της.

Η παρουσία ατόμων στο απέναντι πεζοδρόμιο κάνει τον δράστη να τραπεί σε φυγή. Η νεαρή κοπέλα που παλέψε μαζί του είναι όρθια, εμφανώς τρομαγμένη, κοντά στους περαστικούς που την έβλεπαν να τους φωνάζει για βοήθεια.

Πισώπλατα από τη μια στιγμή στην άλλη. Με την 29χρονη να κρατάει μία τσάντα και να μην αντιλαμβάνεται έγκαιρα τον κίνδυνο. Ο νεαρός που φορούσε βερμούδα, μπλούζα και ένα μπλε μπουφάν την ακολουθούσε και έκρινε ότι στην οδό Νικηταρά, το πεδίο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις ήταν ελεύθερο.

Στα πρώτα άτομα που συναντά μετά την επίθεση, η 29χρονη κάνει λόγο για απόπειρα βιασμού. Ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα, όταν ξαφνικά την παράτησε και άρχισε να τρέχει.

«Πιστεύω ότι τρόμαξε με τη φωνή που έβαλα. Η εικόνα που είδα ήταν αυτόν πάνω της ακριβώς. Μετά δεν έδωσα πολλή σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της. Όπως φάνηκε της είχε επιτεθεί για να την βιάσει. Στην ουσία την βρήκαμε στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Κοιτάξαμε να την συνεφέρουμε μήπως είχε χτυπήσει κιόλας. Μου είπε “πήγε να με βιάσει”», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

O άντρας που στο βίντεο αγκαλιάζει το θύμα της επίθεσης περιγράφει τα όσα είδε και έζησε στα Εξάρχεια, με την 29χρονη να είναι κοντά του σοκαρισμένη και τον ίδιο να προσπαθεί να την συνεφέρει.

«Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει. Αυτό το λίγο που πρόλαβα να δω, είδα την πάλη, χτυπιόντουσαν κάτω», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Η 29χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε και δεν θυμάται να είχε ξαναδεί τον δράστη στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την αστυνομία τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει 3 καταγγελίες με τα ίδια χαρακτηριστικά, που αποδίδονται στο ίδιο πρόσωπο. Η πρώτη στις 18 Νοεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι. Με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι, που δέχτηκε επίθεση στις σκάλες του γυμναστηρίου που βρισκόταν. Ακολούθησε η πισώπλατη επίθεση στην 29χρονη που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και 10 λεπτά αργότερα ακόμα μία σε 27χρονη γυναίκα και πάλι σε δρόμο των Εξαρχείων.

Ο δράστης περιγράφεται στα social media ως ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Kινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και βάζει στο στόχαστρο ανυποψίαστες γυναίκες και κορίτσια.

«Προσοχή! Εδώ και 48 ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων κυκλοφορεί ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Μιλάει σπαστά αγγλικά. Προσπαθεί να βιάσει. Έχουν γίνει 3 -4 επιθέσεις σε ανήλικες κοπέλες», αναφέρει ανάρτηση στα social media.

Τα 3 θύματα παραμένουν σε κατάσταση σοκ και ζητούν από τους αστυνομικούς να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ώστε κανένας άλλος να μην βρεθεί στη δική τους θέση.

Οι έρευνες στα Εξάρχεια συνεχίζονται, με τον δράστη ακόμα να μην έχει εντοπιστεί. Η ανησυχία στην περιοχή είναι διάχυτη με τους αστυνομικούς να χτενίζουν και τις γύρω περιοχές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν έγκαιρα στην άκρη του νήματος, πριν ο νεαρός χτυπήσει ξανά.

Συγκλονιστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Στο Live News μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης του «Δράκου των Εξαρχείων».

«Άκουσα φωνές και βγήκα έξω. Μου βγήκε αυθόρμητα μία κραυγή, δεν ξέρω πως το έκανα, αλλά αυτό φαίνεται λειτούργησε αποτρεπτικά. Ο άνθρωπος έφυγε, αλλά δεν του έδωσα πολύ σημασία. Κράτησα τα χαρακτηριστικά του», είπε.

«Το κορίτσι ήταν σε κατάσταση σοκ. Την βάλαμε μέσα στο κατάστημα να της δώσουμε νερό, πήρε πολύ ώρα να συνέλθει. Στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει, δεν είδα πως ξεκίνησε. Μου είπε ότι πήγε να την βιάσει».

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο «Δράκος των Εξαρχείων» είναι μικρότερος από 30 ετών, μετρίου αναστήματος, ξανθός με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια. Επίσης, μιλάει σπαστά αγγλικά.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom