Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Κοζάνη: Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία και σωματεμπορία - Εξέδιδαν 30χρονη έγκυο


Μια πολύ σοβαρή υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας εξετάζει η Ασφάλεια Κοζάνης πίσω από το πρόβλημα υγείας αλλοδαπής γυναίκας και εγκύου που μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης το πρωί της Δευτέρας μετά από επιληπτική κρίση που υπέστη μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia που αποκαλύπτει και αυτό το σοβαρό θέμα, η 30χρονη έγκυος, η οποία είχε μαζί της και ένα ακόμη παιδάκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών, φέρεται να κατήγγειλε πως την εξέδιδε ζευγάρι από την Κοζάνη σε “πελάτες” από την ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε πως έφτασε στο Α.Τ. Κοζάνης μετά από περιστατικό σωματικής βίας με έναν σχετικά ηλικιωμένο “πελάτη”.

Σε κάθε περίπτωση η Ασφάλεια Κοζάνης εξετάζει εξονυχιστικά όλες τις πτυχές της σοβαρής αυτής υπόθεσης, η οποία, πιθανότατα, θα έχει και άλλες προεκτάσεις.

Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα οι έμπειροι αξιωματικοί και αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη βασιμότητα της σοβαρής αυτής καταγγελίας.

https://kozanimedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom