Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Κέρκυρα: Στις φυλακές οδηγείται ο 60χρονος μαφιόζος - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του


Στις φυλακές της Κέρκυρας οδηγείται ο 60χρονος Ιταλός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε περιοχή της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας της Νάπολης, για εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στην συνέχεια - σύμφωνα με το CorfuTVnews - εκδόθηκε φυλακιστήριο για τις φυλακές της Κέρκυρας. Πλέον αναμένονται εξελίξεις για τον αν θα εκδοθεί στην Ιταλία, με το δικαστικό συμβούλιο να καλείται να αποφασίσει, αφού πρώτα λάβει γνώση της δικογραφίας που θα πρέπει να αποστείλουν οι ιταλικές δικαστικές αρχές στις αντίστοιχες ελληνικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ζητά να μην εκδοθεί στην Ιταλία και θα επικαλεστεί ότι έχει δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα. Επιπλέον υποστηρίζει ότι για τα οικονομικά αδικήματα που κατηγορείται έχουν παραγραφεί στην Ελλάδα.

Τον πρόδωσε η αγάπη του για τη Νάπολι

Η αγάπη του για την ποδοσφαιρική ομάδα Νάπολι ήταν αυτή που τον πρόδωσε και οδήγησε στον εντοπισμό του.

Ειδικότερα μία φωτογραφία του 60χρονου να πανηγυρίζει στο στολισμένο με σύμβολα της Νάπολι μπαλκόνι εστιατορίου στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα που κέρδισε η ομάδα του ήταν αρκετή για να ξετυλίξει το κουβάρι για τον εντοπισμό του.

Στο κόκκινο πλαίσιο ο 60χρονος Ιταλός που συνελήφθη στην Κέρκυρα

Οι καραμπινιέροι σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν, καθώς για 11 χρόνια τα ίχνη του είχαν χαθεί.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom