Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ο Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα (φωτο & βίντεο)


Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, ο όμιλός μας Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων, μέσα από το σύνθημα Lets’ Move! γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα.

Η εκδήλωση είχε ενταχθεί στον εορτασμό της παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.


Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, οι φίλοι μας από το summer camp, μέσα από δραστηριότητες και  μια περιεκτική τελετή ,επικοινώνησαν με το ιστορικό παρελθόν της αρχαίας Ελλάδας ,με τις Ολυμπιακές Αξίες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για δραστηριοποίηση, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αφιερώσουν καθημερινά λίγο από το χρόνο τους στη σωματική δραστηριότητα και να νιώσουν το ψυχικό και σωματικό όφελος ενός ενεργού τρόπου ζωής.


Στην εκδήλωση εκπροσώπησε την Ε.Ο.Ε. και την ΕΘΝ.Ο.Α. ο κ Γιώργος Αλικάκος, ο όποιος απεύθυνε και το μήνυμα της Ολυμπιακής Ημέρας.


Η  Ε.Ο.Ε. και η ΕΘΝ.Ο.Α. απένειμαν το δίπλωμα συμμετοχής στους συμμετέχοντες ως ένδειξη επιβράβευσης και ανάμνησης της συμμετοχής στο γεγονός.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ζωγράφου κος Βασίλειος Θώδας, ο οποίος εξήρε το διαχρονικό έργο της Ε.Ο.Ε. και της ΕΘΝ.Ο.Α. για την διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών , αλλά και του Ποσειδώνα Ιλισίων που εργάζεται στην παραπάνω κατεύθυνση.


Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων, πιστός στις αρχές και τις αξίες του, θα συνεχίσει να υπηρετεί τις Ολυμπιακές Αξίες με σεβασμό στον ρόλο του, συνδράμοντας το έργο της Ε.Ο.Ε και της ΕΘΝ.Ο.Α. για  την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom