Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Καλύβια Αγρινίου: Μεγάλη θλίψη για την "απώλεια" του Νίκου Στρατόπουλου


Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στα Καλύβια Αγρινίου η αναγγελία του θανάτου ενός ακόμη συγχωριανού μας, του Νικόλαου Κων. Στρατόπουλου, ο οποίος ¨πάλεψε¨ με μεγάλη αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής, την επάρατη νόσο μέχρι τέλους, όμως δεν τα κατάφερε και σε ηλικία 67 ετών άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλυβίων, παρουσία συγγενών, φίλων και κατοίκων του χωριού μας.

Ο Νικόλαος Κ. Στρατόπουλος, ήταν ένα εκλεκτό και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, είχε οικογενειακή εμπορική επιχείρηση και ασχολούνταν επίσης με τα αγροτικά. Διετέλεσε τις δεκαετίες ΄70 και ΄80 ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟ Καλυβίων, μέλος και Πρόεδρος Συνεταιριστικού φορέα των Καλυβίων και ενεργός πολίτης.

Ήταν παντρεμένος με την Μαίρη Απ. Ζαπαντιώτη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» με την όποια απέκτησαν δυο παιδιά, την Έφη και τον Κώστα.

Εκφράζουμε προς τους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια για το αδόκητο θάνατο του αγαπητού Νίκου Κ. Στρατόπουλου, ενός εξαίρετου ανθρώπου, ευγενικού και πάντα πρόθυμου να να προσφέρει στην κοινωνία μας.

Καλό Παράδεισο!

https://www.kalyvia.gr/

Θερμά συλλυπητήρια και από εμάς στην οικογένειά σου!
Καλό ταξίδι Νίκο, 
συμμαθητές στο Β' Γυμνάσιο Αγρινίου, 
έξι χρόνια στο ίδιο θρανίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom