Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Μητσοτάκης «τιμά» και «υποδέχεται» την επέτειο της χούντας!


Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες «τιμούν τη σημερινή επέτειο» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την 21η Απριλίου, δηλαδή για τη χούντα! «Τιμούν»!

Μετά από αντιδράσεις ο πρωθυπουργός, οι όποιοι «άριστοι» χειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, διόρθωσαν το «τιμούν» με μια εξίσουν προβληματική διατύπωση (το «τιμούν» έγινε «υποδέχονται»).

Καταλαβαίνουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι η πρώτη φορα΄που απαξιώνει την ιστορική μνήμη. Να θυμίσουμε και μια φράση του (προφορική) για το ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν οι νέοι για τη δολοφονία Λαμπράκη. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, δεν ήταν κάποιο «λάθος». Ήταν το 2018, όταν ακριβώς 55 χρόνια από τη μέρα που ο Γρηγόρης Λαμπράκης άφησε την τελευταία του πνοή, ως πρόεδρος της ΝΔ τότε υποστήριζε:  «Πείτε μου τώρα το παιδί των 17 ετών που θα ψηφίσει για πρώτη φορά και το ενδιαφέρει πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030 εάν το ενδιαφέρει το 1963».

Πάντως, ως «πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από τη χούντα» («γιατί γελάτε, κύριοι») θα έπρεπε να προσέχει λίγο περισσότερο.

Παρακάτω δείτε τις δύο «άριστες» εκδοχές (φωτογραφία από thepressproject.gr)



Ιδού και ολόκληρη η πρώτη ανάρτηση Μητσοτάκη και στη συνέχεια αυτή που διαβάζεται τώρα στη σελίδα του πρωθυπουργού στο facebook.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom