Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Θρήνος στην Κόρινθο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η εστεμμένη καλλονή, Κατερίνα Γεωργιάδη


Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε τεράστια θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, αφού θύμα του υπήρξε η αγαπητή στην κοινότητά της Μις Πελοποννησιακός τουρισμός του 2010, Κατερίνα Γεωργιάδη.

Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά στη Χαλυβουργική του Ασπροπύργου, όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα, υπό συνθήκες που παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Λίγγα λεπτά αργότερα, έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως τη μετέφεραν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Κατερίνα ήταν κόρη του Κώστα Γεωργιάδη, ενός από τους πιο γνωστούς και παλιούς εμπόρους της Κορίνθου, που διατηρούσε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Κολιάτσου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε φύγει από τη ζωή τον Μάιο του 2018 και πέντε χρόνια αργότερα τον ακολούθησε κι η κόρη του.

Η Κατερίνα Γεωργιάδη, που ήταν αγαπητή στον χώρο της μόδας, επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στην Κόρινθο και, μάλιστα, πολλές φορές συμμετείχε στον ελεύθερό της χρόνο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων.

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom