Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»


Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, όπου έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 28χρονη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία. 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο αυτά τα οποία είδα και σας τα λέω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω κοντά στο παιδί μου και να το στηρίξω» φέρεται να υποστήριξε για τον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

«Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ πολύ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα. Μου φτάνει που είναι και προφυλακισμένος. Να σαπίσει μέσα» είπε η 28χρονη μητέρα στο Star, βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον υπάλληλο πλυντηρίου, όταν τον είδε να ασελγεί στο παιδί της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει είχε αφήσει την 6χρονη για να της βάλει θερμόμετρο, καθώς ήταν άρρωστη και εκείνος ασέλγησε σε βάρος της.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom