Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Μπόρις Κλέιμαν: Ελεύθερος μετά την απολογία του με εγγύηση 20.000 ευρώ - Ερευνα για βίντεο και φωτο που ανέβηκαν στο ίντερνετ

«Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος», λέει η σύζυγός του

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή.Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Κλέιμαν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο Μπόρις Κλέιμαν απολογήθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή για τον βιασμό που κατηγορείται ότι διέπραξε κατά μιας 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δεν έκανε κάποια δήλωση, και όπως ανέφερε, ο πελάτης του θα τοποθετηθεί αργότερα μέσω των social media για την υπόθεση.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, μάλιστα είχε φτάσει στον ανακριτή με χειροπέδες για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.

Ο ίδιος κατά την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή είπε: “Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίπoτα”.

Σύζυγος Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος»

Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν, Λία, τοποθετήθηκε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα της, τονίζοντας ότι είναι αθώος.

Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται η σύζυγος του, Λία, η οποία μίλησε στο ισραηλινό Sport5 και εξέφρασε τη σιγουριά της ότι ο άνδρας της δεν έχει βιάσει την ανήλικη Βελγίδα.

Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα”, δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.

https://www.newsit.gr/
 
Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο ίντερνετ

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο ίντερνετ και στα οποία απεικονίζεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν έξω από το γραφείο του ανακριτή προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, έφτασε σήμερα Πέμπτη (13.4.2023) το πρωί στον ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού. Ωστόσο, διέρρευσαν ντοκουμέντα από την παρουσία του έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Γι’ αυτό, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έδωσε παραγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002. Σε καταφατική περίπτωση ζητείται η τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους υπαιτίους.

Σημειώνεται ότι, στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «ελπίζω ότι θα αφεθεί ελεύθερος σήμερα. Όλα όσα λένε είναι ψέματα. Ο Μπόρις είναι ήρεμος».

Από την πλευρά του, ο Κλέιμαν, σε δηλώσεις του πριν την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή είπε: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίπoτα».

Τι αναφέρει η δικογραφία

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ο καταγγελλόμενος βιασμός έλαβε χώρα σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου βρίσκονταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η ανήλικη με συμμαθητές της που ήρθαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας, ο ποδοσφαιριστής, αν και η ίδια έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγιση του, δεν πτοήθηκε προχωρώντας σε συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του φερόμενου δράστη, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από το μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. 

Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφτασε η Αστυνομία. Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που εν προκειμένω είναι άνω των 15 ετών. Ωστόσο ο Εισαγγελέας αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom