Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Παραμένει διασωληνωμένος ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε - Το είχε ξανακάνει ο ένας συλληφθέντες


Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» παραμένει ο 18χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε όταν μαζί με την παρέα του έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, ο 18χρονος ο οποίος δέχτηκε την άγρια επίθεση στην Ακρόπολη, χαρακτηρίζεται πλέον «αιμοδυναμικά σταθερός», ωστόσο η κατάστασή του είναι ακόμα πολύ σοβαρή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα και ενώ έκανε βόλτα με την παρέα του στην περιοχή της Ακρόπολης, δύο άτομα με μαχαίρι τους επιτέθηκαν για να τους πάρουν το τσαντάκι που είχε ο 18χρονος.

Τον μαχαίρωσαν στον τράχηλο και την κοιλιά, παίρνουν το τσαντάκι. Η υπόλοιπη παρέα αρχίζει να τους κυνηγά και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν. Ο δεύτερος συνελήφθη την Τρίτη του Πάσχα.

Τα χτυπήματα στον 18χρονο ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί έκαναν λόγο για εκσπλάχνωση. Ωστόσο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κατάφεραν να βελτιώσουν και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του νεαρού.

Το είχε ξανακάνει ο ένας 17χρονος

Τα μέχρι τώρα στοιχεία λένε επίσης πως ο δεύτερος συλληφθέντας είναι γνωστό πρόσωπο στην αστυνομία και είχε απασχολήσει ξανά την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 8 Φεβρουαρίου του 2022 με τον ίδιο τρόπο είχε επιτεθεί σε έναν νεαρό προκειμένου να τον ληστέψει, χωρίς καμία ποινική επίπτωση.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom