Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Γαζί Ηρακλείου: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς, ο ένας αστυνομικός (βίντεο)


Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε, στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (14.02.2023) στην κεντρική πλατεία του Γαζίου όπου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπήρξαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια του Γαζίου όπου βρισκόταν δύο ύποπτοι που φέρεται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση σύμφωνα με το flashnews.gr

Συγκεκριμένα, το περιστατικό φέρεται να συνέβη όταν – σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές – η Ασφάλεια Ηρακλείου με την ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να συλλάβουν έναν 35χρονο, εις βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα είχε απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά. 

Οι άνδρες όταν αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς εκείνους με αποτέλεσμα οι τελευταίοι ν’ ανταποδώσουν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας θαμώνας της καφετέριας ενώ οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον έναν εκ των δύο ανδρών ενώ από την ανταλλαγή πυρών χτυπήθηκε από σφαίρα και ένας αστυνομικός. Στο αυτοκίνητο του 55χρονου βρέθηκε κοκαΐνη και όπλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σήμανση φέρεται να έχει δώσει 17 πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 36χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου ο επιβαίνων στο τζιπ ηλικίας 35 ετών, ο οποίος και συνελήφθη και ένας νεαρός 22 ετών, που βρισκόταν σε καφετέρια, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί δύο πυροβολισμούς στα πόδια.

Πηγές τονίζουν πως η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία ενώ ο τραυματίας αστυνομικός εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom