Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Food Pass… «καπαμά»: Ο «Μέσι της πολιτικής» μίλησε (πάλι) για «αριστερούς του χαβιαριού» (βίντεο)


Θα πάτε μια «βόλτα» στο σούπερ μάρκετ με Food Pass, αρχι-«άριστε» πρωθυπουργέ; Έχουμε την απορία εάν θα σας ζητάνε «7 σέλφι», όπως έκαναν - παλιότερα- με τον υπουργό Αναπτύξεως, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ 
Πριν έναν μήνα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για «αριστερούς του χαβιαριού» και «σοσιαλιστές της σαμπάνιας»για να υπερασπιστεί την παρωδία με το «καλάθι του νοικοκυριού».  «Όσοι το σνομπάρουν και το απαξιώνουν, ας πάρουν το δικό τους ακριβό κουβαδάκι και ας πάνε να παίξουν αλλού», είχε πειΓράψαμε τότε για το  «ακριβό κουβαδάκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, στο υπουργικό συμβούλιο, προσπαθώντας απεγνωσμένα να υπερασπίσει το Food Pass, επανήλθε σε αυτές τις «άριστες» εξυπνάδες κι έκανε λόγο για «αριστερούς του χαβιαριού» (πάλι) και «φιλελεύθερους πολυτελείας», οι οποίοι ασκούν κριτική  στο μέτρο της κυβερνήσεως. 

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν γίνεται να θεωρείται επιδοματική μία πολιτική που αφορά το 85% των οικογενειών»«Είμαστε λαϊκή παράταξη. Είμαστε παράταξη και της δημόσιας και της ατομικής προκοπής. Είμαστε δηλαδή μία παράταξη αληθινά προοδευτική», ισχυρίστηκε για να προσθέσει: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom