Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ: 8 Προτάσεις για να κάνετε το Σύγχρονο Marketing να δουλέψει στην επιχείρησή σας


Σεμινάριο σύγχρονου Marketing θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (14.12.22) στο Αγρίνιο ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) με στόχο οι επιχειρηματίες που θα το παρακολουθήσουν να πληροφορηθούν για τακτικές που συμβάλουν στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Εισηγητής θα είναι ο σύμβουλος Marketing Βασίλης Παππάς,ο οποίος πρόκειται να αναπτύξει 8 προτάσεις για να κάνουμε το Marketing της επιχείρησης μας να δουλέψει.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Έπειτα από 2 χρόνια με συνθήκες όπου έκαναν απαγορευτική την δραστηριότητα του συνδέσμου αποχαιρετούμε το 2022 δημιουργικά με ένα νέο Σεμινάριο Σύγχρονου Marketing την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:30 στον χώρο του Κτηρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) επί της οδού Αναστασιάδη.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Σύμβουλος Marketing Βασίλης Παππάς ο οποίος θα μας αναπτύξει 8 προτάσεις για να κάνουμε το Marketing της επιχείρησής μας να δουλέψει.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου ΕΝΑ και απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας με σκοπό οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις τακτικές που ακολουθούν για την ανάπτυξή τους.

Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις οι οποίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom