Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Εφυγε νικητής ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο, 2 - 0 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Επέσε απόψε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση Παναιτωλικού - ΠΑΟΚ που έληξε με νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2 - 0.

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο μέρος που αποφάσισε να βγει στην επίθεση ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΟΚ που ήταν ελαφρός καλύτερος, αλλά αποτελεσματικός,πήρε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Φουλ επίθεση από την αρχή ο ΠΑΟΚ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες,αλλά η άμυνα των γηπεδούχων και ο Ανέστης ήταν αποτελεσματικοί πλην της τελευταίας φάσης στις 5λεπτες καθυστερήσεις.

Στο 14' ο Ολιβέιρα έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Νάρεϊ που πλάσαρε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και ο Σιδηρόπουλος δεν μέτρησε το γκολ. Το VAR έλεγξε την οριακή φάση και εν τέλει αποφάσισε πως ο Νάρεϊ ήταν μπροστά, ελάχιστα από την άμυνα του Παναιτωλικού.

Στο 17' ο Ο Καντουρί χτύπησε και αντικαταστάθηκε λίγο μετά από τον Ζίβκοβίτς...

Στο 45+5' γκολ για τον ΠΑΟΚ:Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και εκτός περιοχής. Ο Νάρεϊ το εκτέλεσε ο Ολιβέιρα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0 - 1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και με τον Παναιτωλικό να μπαίνει με επιθετική διάθεση ψάχνοντας την ισοφάριση,

Στο 57' ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ:. Σέντρα του Ντίαζ από τα δεξιά με τον Μάρτενσον να κάνει την προβολή και τον Κοτάρσκι με εντυπωσιακή επέμβαση και με το ένα χέρι να απομακρύνει τη μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης και της επέμβασης του Κοτάρσκι η μπάλα έφτασε στον Καρέλη που προσπάθησε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα αλλά την έστειλε άουτ.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα...

Κι ενώ ο Παναιτωλικός κυνηγούσε το γκολ ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο!

Στο 86' ο Αουγκούστο έκλεψε τη μπάλα, έπαιξε το ένα-δυο με τον Ολιβέιρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό για να νικήσει τον Ανέστη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2 του ΠΑΟΚ

Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΠΑΟΚ με 2 - 0 και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να πλησιάσει την κορυφή.

Η ομάδα του Αγρινίου που διαμαρτυρήθηκε για φάουλ πριν το πρώτο γκολ του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε τις ευκαιρίες της στο δεύτερο 45λέπτο για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον(65' Σενγκέλια), Φλόρες, Ντιάζ(81' Ξενιτίδης), Νταγκό, Κολοβός, Καρέλης(81' Πέδρο).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλεριάκης, Ράφα Σοάρες(88' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ(88' Ντάντας), Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί(20' λ.τ. Ζίβκοβιτς), Νάρεϊ(80' Μουργκ), Ολιβέιρα(88' Τόμας).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom