Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Δεν έχει τέλος η σαπίλα! 54χρονος στη Δραπετσώνα βίαζε για τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του


Μια νέα νοσηρή υπόθεση που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους ανακάλυψαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλικών οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για 54χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να βίαζε την κόρη από την ηλικία των 11 ετών και για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 54χρονος που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του ασελγούσε στη κόρη του από τα 11 έως τα 14 χρόνια που είναι σήμερα. Η φρικτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Δραπετσώνα.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης προανάκρισης, σε βάρος του 54χρονου ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, πράξεις τελεσθείσες κατ΄ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 54χρονος συνελήφθη στη Δραπετσώνα για ενδοοικογενειακή βία, καθώς είχε επιδείξει αρκετές φορές βίαιη συμπεριφορά. Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού έχουν χωρίσει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την μητέρα και το παιδί, και τότε το κορίτσι αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 ετών.

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα και ο 54χρονος συνελήφθη και για βιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom