Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Νίκη του Βόλου στο Αγρίνιο 3 - 2 με ανατροπή (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Βόλο στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, από τον οποίο ηττήθηκε με 3 - 2.

Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, ο μεν γηπεδούχος Παναιτωλικός είχε συγκεντρώσει δέκα βαθμούς και ήταν στην 6η θέση, ο δε φιλοξενούμενος Βόλος ήταν λίγο ψηλότερα και συγκεκριμένα 4ος με 11 πόντους.

Μετά από ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου που τα είχε όλα....γρήγορο παιχνίδι με τη μπάλα πάνω κάτω, πολλά γκολ, αποβολή και ανατροπή του σκορ ο Βόλος πέτυχε μία μεγάλη νίκη μέσα στο Αγρίνιο. 


Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε το παιχνίδι με 6 αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας σε σύγκριση με τους 11 που αγωνίστηκαν από την αρχή στα Γιάννενα!Και κει που φάνηκε ότι σήμερα θα κέρδιζε εύκολα αφού προηγήθηκε 2 - 0 από το 16', ήρθε η μεγάλη ανατροπή και η ήττα στο τέλος!!!

Φοβερό ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να προηγείται πολύ νωρίς με 2 - 0 και τον Βόλο να ανταποδίδει με τον αρχηγό του και πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, Τάσο Τσοκάνη με δυο εξαιρετικά γκολ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 2 - 2.Μελανό σημείο η αποβολή του αρχηγού του Παναιτωλικού Νίκου Καρέλη που με μία αψυχολόγητη ενέργεια άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο χορός των γκολ:

Μόλις στο 4' ο Παναιτωλικός μπαίνει μπροστά στο σκορ: Εξαιρετική πάσα από τον Κολοβό πίσω από τη σέντρα, ο Σενγκέλια είδε τον Κλέιμαν να έχει βγει ψηλά και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο μετά τη μεσαία γραμμή πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ 1 - 0.

Στο 16' ο Παναιτωλικός διπλασιάζει τα τέρματά του: Οι παίκτες των Αγρινιωτών άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον Κολοβό να τροφοδοτεί τον Νταγκό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του αμυντικού του Βόλου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα 2 - 0.

Στο 28' ο Ντέλετιτς συνεργάστηκε με τον Τσοκάνη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό στα όρια της περιοχής για να μειώσει το σκορ 2 - 1.

Στο 35' ο Βόλος έφερε το ματς στα ίσια: Ο Φερνάντες έκανε το δυνατό σουτ από τα αριστερά της περιοχής, ο Στεργιάκης έκανε την απόκρουση, ο Φερνάντες έτρεξε να πάρει την πρώτη κεφαλιά, με τον Τσοκάνη στη συνέχεια να παίρνει τη δεύτερη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 2 - 2.

Στο 44' ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες: Ο Καρέλης εκνευρισμένος μετά από ένα μαρκάρισμα χτύπησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Δεύτερη ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό και το ημίχρονο να τελειώνει ισόπαλο 2 - 2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό και την ομάδα του Βόλου με αριθμητική υπεροχή πλέον να κυνηγάει το τρίτο γκολ και τη νίκη....

Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 52' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Κλέιμαν από πολύ κοντά...

Στο 58' και πάλι μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να σκοράρει, αλλά την κοντινή κεφαλιά του Κορνέλιους απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός έχανε τις ευκαιρίες ο Βόλος έκανε την ανατροπή με τον νεαρό Κούτσια στο 78' που εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Στεργιάκη και πέτυχε από κοντά το 2 - 3....

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπάθησε, αλλά οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου κράτησαν τη νίκη....

Ετσι ο Βόλος πήρε μία σπουδαία νίκη μέσα στο Αγρίνιο (την πρώτη) επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 - 0.Και πάλι σήμερα ο Παναιτωλικός "προδόθηκε" από την άμυνά η οποία έχει δεχθεί γκολ και στα 7 παιχνίδια της σεζόν.....

* Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης, σεβάστηκε τους φίλους του Παναιτωλικού στον οποίο είχε αγωνιστεί με επιτυχία και δεν πανηγύρισε τα δύο γκολ που έβαλε με τα οποία γύρισε τούμπα το παιχνίδι!


*Πριν την έναρξη του αγώνα ο Παναιτωλικός τίμησε τον Αγρινιώτη αθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο, νικητή στο "Σπαρταθλον 2022". Το βραβείο και μια φανέλα της ομάδας έδωσε ο κ. Γ. Σωτηρόπουλος, μέλος Δ.Σ. του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον(83' Πέδρο), Φλόρες(46' Μλάντεν), Κολοβός(83' Ντίας), Σενγκέλια(72' Ντουάρτε), Νταγκό(66' λ.τ. Μόρσεϊ), Καρέλης.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ουές(89' Ματίγια), Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίντα(61' Κούτσιας), Φερνάντες, Ντέλετιτς(75' Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς(89' Τάχατος).





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom