Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Εύκολα ο Ολυμπιακός νίκησε 2 - 0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες είχαν καθολική υπεροχή πήραν και τη νίκη με 2 - 0.

Και οι δύο ομάδες που προέρχονταν από ένα "στραπάτσο", ο μεν Παναιτωλικός από την ήττα στην Καλαμάτα για το Κύπελλο και ο Ολυμπιακός από την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον ΠΑΟΚ, εφάρμοσαν την τακτική τους η οποία είχε αντίθετους προσανατολισμούς... Οι φιλοξενούμενοι φουλ επίθεση και οι γηπεδούχοι άμυνα με αντεπιθέσεις εάν και όταν...

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πλήρη κατοχή της μπάλας από τους Ερυθρόλευκους που είχαν κάποιες ευκαιρίες... αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν, ενώ τα Καναρίνια χωρίς να απειλούν επιθετικά κρατούσαν γερά στην άμυνα...

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε τρόπους να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού, με τον Χουάνγκ ιδιαίτερα δραστήριο, χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει.Από την άλλη ο Παναιτωλικός αμύνονταν με επιτυχία και με γρήγορες μεταβάσεις προς τον Μόρσεϊ προσπαθούσε να φτάσει στην περιοχή του Πασχαλάκη... αλλά φευ!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές στον ίδιο ρυθμό του πρώτου και μ' ένα γρήγορο γκολ για τον Ολυμπιακό, που ανάγκασε τον Παναιτωλικό να ανέβει πιο ψηλά στο γήπεδο.

Στο 50' εκπληκτικό γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Χάμες προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μπακαμπού, ο Μπιέλ ακολουθούσε και με φανταστικό πλασέ από τα δεξιά της περιοχής και μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεργιάκη γράφοντας το 0 - 1.

Ο Αναστασίου προχώρησε σε αλλάγες για να φρεσκάρει την ομάδα του και να προσπαθήσει για το γκολ και ο Μίτσελ τον μιμήθηκε βάζοντας τον Βαλμπουενά στη θέση του Μασούρα... κι η εξέλιξη του αγώνα τον δικαίωσε!

Στο 77' ο Παναιτωλικός πλησίασε την ισοφάριση, όταν ο Ντουάρτε έβγαλε μόνο του τον Πέδρο ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα...

Στο 82' ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ:  Ο Βαλμπουενά κράτησε την μπάλα μετά την μπαλιά του Χάμες, βρήκε χώρο και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Στεργιάκη και 2 - 0.

Στο 89' μπήκε αλλαγή ο Κώστας Φορτούνης μετά από πολύμηνη αποχή, ο οποίος είναι ο 42ος παίκτης που χρησιμοποιεί φέτος ο Ολυμπιακός.

Ο Παναιτωλικός το πάλεψε το παιχνίδι αμυντικά όσο μπόρεσε, αλλά η πίεση του Ολυμπιακού ήταν συνεχής και μοιραία ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο τα δύο γκολ και άλλη μία ήττα μέσα στο Αγρίνιο (τρεις συνολικά από ΑΕΚ,Βόλο και σήμερα από ΟΣΦΠ)...

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης(67' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν(83' Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας(67' λ.τ. Ντουάρτε), Σενγκέλια(83' Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ(76' Πέδρο), Κολοβός.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ντόι, Παπασταθόπουλος(71' λ.τ. Σαμασέκου), Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μασούρας(71' Βαλμποενά), Μπιέλ(89' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες(89' Φορτούνης), Μπακαμπού(53' Ελ Αραμπί).


 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom