Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Σάρωσε η Άννα Κορακάκη: Κατέκτησε και τρίτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής:


Ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, η οποία ήταν τρίτη στα 25μ πιστόλι και ολοκλήρωσε χθες την παρουσία της στο Κάιρο με τρία μετάλλια, ένα χρυσό και δυο χάλκινα.

Στον τελικό των 25μ πιστόλι του παγκόσμιου κυπέλλου της Αιγύπτου η Δραμινή αθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη κατέκτησε για ακόμα μια φορά μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση και αυτή τη φορά ήταν χάλκινο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε στην τρίτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς, πίσω από την Γαλλίδα Ματίλντ Λαμόρ που κατατάχθηκε πρώτη στον γύρο με 22 βαθμούς και την Ουγγαρέζα Βερόνικα Μέγιορ που μάζεψε 20 βαθμούς.

Από τις δυο αθλήτριες που συνέχισαν για το χρυσό μετάλλιο, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Λαμόρ, η οποία επικράτησε επί της αντιπάλου της 16-15 και έτσι το ασημένιο πήγε στην Μέγιορ.

Η Κορακάκη θα επιστρέψει στην Ελλάδα με γεμάτες αποσκευές, καθώς αυτό ήταν το τρίτο της μετάλλιο στο συγκεκριμένο παγκόσμιο, έχοντας κατακτήσει πρώτα το χρυσό στα 10μ αεροβόλο πιστόλι και το χάλκινο στα 10μ αεροβόλο πιστόλι στο μεικτό αγώνισμα που είχε για συναθλητή της τον αδερφό της Διονύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom