Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Εγνατία οδός: Καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης!


Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, από καραμπόλα αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 αυτοκίνητα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν 3- 4 εγκλωβισμένοι επιβάτες που έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, ενώ από την πλευρά του ΕΚΑΒ έχουν φθάσει 4 ασθενοφόρα από την Κοζάνη και ένα από τη Βέροια, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής.

H Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

https://www.ertnews.gr/

Νέα μεγάλη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό πριν τα διόδια Πολυμύλου – Εγκλωβισμός γυναίκας

Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022 στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη, σημειώθηκε σύγκρουση τουλάχιστον πέντε αυτοκινήτων αρχικά, λόγω της αυξημένης ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή και τη μειωμένη ορατότητα, ενώ φαίνεται ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων οχημάτων θα είναι μεγαλύτερος αφού ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό μιας γυναίκας στο όχημα της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα επιληφθεί η Τροχαία Βέροιας.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom