Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αγρίνιο: Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνώθηκε και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά


Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της αδελφής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, η οποία πλέον έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται από τις 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το https://karvasaras.gr/ η 75χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει να λειτουργεί από το καλοκαίρι ως ΜΕΘ κορωνοϊού και αφετέρου διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της τη δεδομένη στιγμή.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.

Η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. 

Την ίδια ώρα Μητροπολίτης Κοσμάς δίνει τη δική του μάχη με τον κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό», με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του,η οποία παραμένει κρίσιμη. 

Ως γνωστόν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του. Στη συνέχεια, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, την οποία αρχικά αρνούνταν.

Τελικά, ο Μητροπολίτης Κοσμάς εισήχθη στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα μεταφέρθηκε επειγόντως στον «Ευαγγελισμό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom