Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 0 - 1 για το Κύπελλο Ελλάδας


Ο Παναιτωλικός σήμερα το μεσημέρι φιλοξενήθηκε στο στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, την οποία νίκησε δύσκολα με 1 - 0.

Παρά τη διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η Νίκη Βόλου μπήκε φορτσάτη στο παιχνίδι και πίεσε από την αρχή την άμυνα του Παναιτωλικού,ο οποίος ευτύχισε να σκοράρει στην πρώτη του καλή ενέργεια...

Στο 44' στην πρώτη καλή του φάση στο ματς, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ: Ο Μεντόσα,με τά από ωραία προσπάθεια του Φλόρες, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι προς τον Ντουάρτε, αυτός έπιασε την σκαστή κεφαλιά, ο Μπάγιτς βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα και...0 - 1.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου λίγο έλειψε να σκοράρει με προβολή ο Τζοβάρας για τη Νίκη, αφού η μπάλα έφυγε λίγο άουτ...


Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Αναστασίου προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τον Αντούνες να προωθείται στα χαφ για να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα και όντως ήταν καλύτερη η εμφάνιση της ομάδας του Αγρινίου.

Στο 53' η Νίκη Βόλου βρήκε δίχτυα με τον Τζιώρα, ωστόσο ο φορ της Νίκης ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 54' ο Ντουάρτε άνοιξε ωραία για τον Βέργο,αλλά αυτός δεν πρόλαβε τη μπάλα...

Στο 58' ένα καλό σουτ του Βλαχομήτρου μπλόκαρε ο Ροντρίγκεζ.

Ο Παναιτωλικός είχε αρκετές καλές προσπάθειες με τον Ντουάρτε, αλλά χωρίς να μπορεί να τελειώσει τις φάσεις....

Στο 91' η Νίκη Βόλου κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, χωρίς όμως να απειλήσει τον Ροντρίγκεζ και ξανά στο 92' έψαξαν την ισοφάριση με τον Βασιλείου χωρίς αποτέλεσμα... Κι ένα ακόμα φάουλ για τη Νίκη στο 93'  δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.. έκανε όμως το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας με το φτωχό 1 - 0.


Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Τζοβάρας, Αλιατίδης(61' Βασιλείου), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Μέτσε, Παναγιωτίδης(88' Μπάλας), Τσουκαλάς(88' Μπόσιο), Τζιώρας(69' Τσιμπούκας), Βλαχομήτρος(69' Ζοζέτ).

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Λιούι, Βργκοτς(46' Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Τσιγγάρας(46' Μπακαδήμος), Φλόρες, Ντουάρτε(84' Μόρσεϊ), Μπελεβώνης Χρ.(64' Μπελεβώνης Στ.), Μεντόζα(84' Φυτόπουλος), Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom