Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μπάθας, πατέρας της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά τη νυχτερινή βάρδια (βίντεο)


Πλήθος κόσμου “αποχαιρέτησε” χθες την Μαρία Μπάθα, τη νοσηλεύτρια που έχασε τη ζωή της στο Ευηνοχώρι κατά την επιστροφή στο σπίτι της μετά από μία εξαντλητική βάρδια στο νοσοκομείο του Ρίου.

«Να μη συμβεί σε κάποια άλλη οικογένεια αυτό που συνέβη σε εμάς», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Μπάθας, πατέρας της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από το Μεσολόγγι, κατά την επιστροφή της στο σπίτι μετά από μία εξαντλητική βάρδια στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως είπε, η Μαρία Μπάθα «έφυγε από το σπίτι τη Δευτέρα το πρωί, σχόλασε στις 15:00, ήρθε στις 16:00 στο σπίτι. Και στις 21:00 ξαναέφυγε για να ξαναπιάσει βάρδια στις 23:00 μέχρι την άλλη μέρα. Στις 7 το πρωί της Τρίτης, σχόλασε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Δεν έφθασε, όμως, ποτέ…»

Ο κ. Μπάθας ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένεια, σημειώνοντας ότι μία... λαοθάλασσα βρέθηκε στην εκκλησία για το “τελευταίο αντίο” στην κόρη του.

https://www.ant1news.gr/

Πένθος στους παλαίμαχους του Παναιτωλικού για την κόρη του Δημήτρη Μπάθα

Οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού εκφράζουν με ανακοίνωσή τους συλλυπητήρια για τον χαμό της Μαρίας Μπάθα, κόρης της παλιάς δόξας της ομάδας, Δημήτρη Μπάθα.

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Καλυδώνα, χθες Τρίτη, κατά την επιστροφή της στο σπίτι της από Νοσοκομείο των Πατρών, όπου και εργαζόταν.

Ο πατέρας της Δημήτρης φόρεσε 13 χρόνια τη φανέλα του Παναιτωλικού και συμμετείχε σε 339 αγώνες, όντας 5ος στην ιστορία της ομάδας σε συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάθα και την οικογένειά του για την απώλεια της κόρης του Μαρίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Αιτ/νίας, σε αγώνες της οποίας η εκλιπούσα προσέφερε υπηρεσίες:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, αφού πληροφορήθηκε τον άδικο χαμό της ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΘΑ, νοσηλεύτριας, που προσέφερε τις υπηρεσίες της, από δεκαετίας και πλέον στους αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Αντιπροσωπεία του να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία. 
Να κατατεθεί στεφάνι. 
Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της, στους αγώνες του Σαββατοκύριακο 20-21/11/2021.-

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

https://titormosnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom