Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

«Φως στο Τούνελ»: Αγνοείται Έλληνας στην Αγγλία… (φωτο & βίντεο)


Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός Έλληνα στο Burgh Island, στη νότια ακτή του Devon της Αγγλίας.Ο Στάθης Άνθης 33 χρόνων, Σταν, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, εργαζόταν τα δυο τελευταία χρόνια ως σερβιτόρος σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου χάθηκε με περίεργο τρόπο από το δωμάτιο όπου έμενε με συγκάτοικο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της στις 5:00 τα ξημερώματα ο Σταν φόρεσε τα ρούχα του, βγήκε από το παράθυρο του δωματίου τους και όχι από την πόρτα και χάθηκε.

Μισή ώρα πριν ήταν εκτός χώρου, σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε σ’ ένα μικρό κοντινό χωριό.

Φαίνεται πως γύρισε στο δωμάτιο και κάτι τον ανάγκασε να απομακρυνθεί από αυτό.

Η Αστυνομία της περιοχής πέντε ημέρες μετά ξεκίνησε τις έρευνες μαζί με εθελοντές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο αδελφός του, για κάποιο λόγο άργησαν να ενημερωθούν τόσο οι Αρχές, όσο και η οικογένεια στην Ελλάδα για την εξαφάνιση του Στάθη.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους είπαν ότι τον περίμεναν να επιστρέψει και δε θεώρησαν ότι διέτρεχε κάποιο κίνδυνο.

Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο δωμάτιό του, εκτός από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε στην ίδια περιοχή που χάθηκε.

Οι γονείς και τα αδέλφια του, που ζουν στην Ελλάδα, ανησυχούν και εκφράζουν φόβους για τη ζωή του. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν, ήταν μία μέρα πριν χαθεί.

Ο Στάθης Άνθης έχει ύψος 1.70, καστανά μάτια και γένια. Την ημέρα που χάθηκε φορούσε κίτρινο μπλουζάκι με φερμουάρ, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια Nike. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι τα τρία τατουάζ που έχει στο στήθος, στο χέρι και στη γάμπα.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom