Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

"Καταιγίδα" η Λαμία σκόρπισε 3 - 0 το "φάντασμα" του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Σαν καταιγίδα πέρασε η Λαμία από το βροχερό Αγρίνιο και σκόρπισε απόψε το "φάντασμα" του Παναιτωλικού με 3 - 0 στην 1η αγωνιστική των play out της Super League.

Μέχρι το 24ο λεπτό του πρώτου μέρους τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε στο υπόλοιπο μισό του πρώτου ημιχρόνου, καθώς το παιχνίδι,που διεξάγονταν υπό βροχήν, ήταν μοιρασμένο στο βρεγμένο γήπεδο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο 24' άρχισε η καταιγίδα: Ο Ντέλετιτς βγήκε πολύ όμορφα στο τρανζίσιον, απέφυγε τον Περέιρα, έκανε συστημένη σέντρα στον Βασιλακάκη που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα και 0 - 1.

Στο 27' δεύτερο γκολ για την Λαμία: Ο Καραμάνος «έκοψε» την μπάλα για τον Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή, που ήρθε σαν «τρέιλερ» και με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα.

Και στο 43' το 0 - 3: Ο Τσότσαλιτς έκανε λάθος πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ρόμανιτς πήρε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Μελίσσα που τον πλάσαρε εύστοχα.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τη Λαμία να έχει τρία γκολ και τον Παναιτωλικό την... κατοχή της μπάλας, που δεν ήξερε τι να την κάνει!

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας και μία κεφαλιά του Βέργου στην οποία είπε όχι ο Εμπασί.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού ήταν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ενώ τα λεπτά κυλούσαν δεν μπορούσαν να πετύχουν κάτι ουσιαστικό πέρα από πολλά άστοχα σουτ κι ένα δοκάρι με σουτ του Βέργου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από την άλλη μεριά οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας διαχειρίζονταν πολύ άνετα το 3 - 0 υπέρ τους και στο 71' πάλι από αμυντικά λάθη του Παναιτωλικού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σ' ένα τέταρτο γκολ, όταν ο Τζανδάρης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Kι ενώ ο Παναιτωλικός κατάφερε να χάσει ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδό του οι άλλοι τρεις της ουράς του βαθμολογικού πίνακα κέρδισαν βαθμούς ή βαθμό και η μεν Λαμία έφτασε τους 26,ενώ ο ΟΦΗ έπιασε τον Παναιτωλικό στους 20 και η Λάρισα σκαρφάλωσε στους 19!!!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας,Μεντίνα (46' Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα(66' Ταχάρ), Εντινγκά, Ντίας, Αριγίμπι, Ντάλσιο(Γιάκολις), Μάζουρεκ(46' Βέργος),Καρέλης(70' Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ,Μπεχαράνο, Τζανδάρης,Βασιλάκάκης (68' Μπιάρνασον), Ρόμανιτς(78' Τζέιμς), Ντέλετιτς (88' Σαραμαντάς),Καραμάνος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom