Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Θρίλερ στην Πάρο: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων (φωτο)


Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι στο νησί της Πάρου, όπου ανακαλύφθηκε πτώμα άνδρα σε πολύ δύσβατο σημείο πάνω από τους Αγίους Αναργύρους της Παροικίας.Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Πεζοπόροι ήταν αυτοί που ανακάλυψαν στον περίπατό τους το μακάβριο εύρημα και αμέσως στην περιοχή κλήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική του νησιού.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη οπότε εικάζεται ότι ο θάνατος συνέβη αρκετές μέρες πριν. 

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για ημεδαπό ή αλλοδαπό, ενώ η κατάσταση σήψης δεν βοηθά στον προσδιορισμό της ηλικίας του νεκρού.

Γίνονται προσπάθειες ταυτοποίησης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση άνδρα στην Πάρο.




Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του https://parianostypos.gr/

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35 – 45 ετών, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σε μια μακροσκοπική εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, άγνωστο μέχρι στιγμής εάν προήλθαν από πτώση ή ανθρώπινη ενέργεια.

Εκτός από την αστυνομία, την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, στο σημείο της ανεύρεσης του μακάβριου ευρήματος έσπευσαν και έξι μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τα οποία παρέλαβαν τη σορό.

Φως στα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom