Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πάτρα: Κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές (βίντεο)

Άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος 88χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από ληστές.

Δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι τον ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος για να πάρουν λίγα χρήματα.

«Απορώ πως άντεξε ο πατέρας μου, απορώ πως άντεξε εννέα μέρες στο νοσοκομείο μετά από τόσο ξύλο», συγκλονίζει ο γιός του Γιώργος Βασιλόπουλος μιλώντας στο LIVE NEWS.

Οι δύο δράστες της ληστείας μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε ο παθών για τις ανάγκες του.

«Η αστυνομία έχει κάνει σοβαρή προσπάθεια για να βρει τους δράστες. Πρόκεται για ληστεία μετά φόνου. Όποιος είναι μοναχικός τύπος δεν μπορεί να κινδυνεύει, πρέπει να αλλάξει ο νόμος να γίνει πιο αυστηρός η πολιτεία να το ακούσει», αναφέρει ο γιός του θύματος.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού ηλικιωμένου από ληστές

Οι ληστές δεν έδειξαν έλεος σε έναν ηλικιωμένο, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του, γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου Αχαΐας.

Οι δύο κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε ο παθών για τις ανάγκες του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο flamis.gr ο γιος του, ακινητοποίησαν τον πατέρα του σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα στο κεφάλι και τα χέρια, μέχρι να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες, αφού εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από την οικιακή βοηθό.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom