Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Μεσολόγγι: Πλημμύρισαν κατοικίες, λίμνη οι δρόμοι - Διάσωση ανήλικων παιδιών (φωτο & βίντεο)


Η πόλη του Μεσολογγίου θύμιζε χθες το απόγευμα μια απέραντη λίμνη μετά από δυνατή βροχόπτωση.Οι κάτοικοι καταγγέλουν στην κάμερα του Onairnews ότι τα αντλιοστάσια δεν δούλεψαν.

Ζημιές έχουν επίσης και στον Άγιο Θωμά σε αγροτικό δρόμο κόβοντας την κυκλοφορία. Στην περιοχή Ζεστή για άλλη μια φορά χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθεί οικογένεια από το πλημμυρισμένο σπίτι τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ώρα της νεροποντής και τις ζημιές στις κατοικίες. Τι λένε οι κάτοικοι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.


Η έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και τα σβηστά αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.

Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η βροχή και λειτουργούν και τα αντλιοστάσια. Η Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου αντλεί νερά σε οικίες οι οποίες πλημμύρισαν.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία άντλησε νερά από πλημμυρισμένα σπίτια. Έχουν γίνει ολικές ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές αλλά και σε άλλα πολύτιμα αντικείμενα μέσα στα σπίτια.

Αγανάκτηση υπάρχει από τους κατοίκους για την μη λειτουργία των αντλιοστασίων με συνέπεια την καταστροφή που έπληξε όλη την πόλη του Μεσολογγίου


Ζεστή Μεσολογγίου: Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι.Διάσωση ανήλικων παιδιών από την πυροσβεστική

Απίστευτες εικόνες τρόμου έζησαν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι στην ζεστή Μεσολογγίου.

Είχαν καταστραφεί οι περιουσίες τους το 2016 και είχαν κινδυνέψει οι ζωές τους πάλι από βροχόπτωση.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου έφτασε σε οικία όπου ήταν μέσα δυο ανήλικα παιδιά και τα μετέφερε σε ασφαλές μέρος. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αδιαφορία που εισπράττουν παρόλο που είναι φανερό ότι κινδυνεύουν όχι μόνο οι περιουσίες τους αλλά και οι ζωές τους.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασαν οι ίδιοι στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom