Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Τραγωδία σε Ευρυτανία και Βοιωτία: 65χρονος καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου και 42χρονος σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο πλαγιάς


Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Στεφάνι Ευρυτανίας και στην Τανάγρα Βοιωτίας,όπου δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους 

Ο άτυχος άνδρας στην Ευρυτανία, περίπου 65 ετών, πήγε στο δάσος προκειμένου να δώσει κολατσιό στους εργάτες που έκοβαν δέντρα.

Περπατώντας στο μονοπάτι, τον καταπλάκωσε ένας κορμός που κυλούσε στην πλαγιά.

Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου.Οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, όμως εκείνος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία που διενεργεί έρευνα προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας.
https://tvstar.gr/

Τανάγρα: Σκοτώθηκε 42χρονος με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Ο άτυχος άνδρας πετούσε χθες το μεσημέρι με αλεξίπτωτο πλαγιάς όταν άγνωστο για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο.Η μοιραία πτήση ξεκίνησε από τις Πλαταιές. Φθάνοντας όμως στον Άγιο Θωμά του Δήμου Τανάγρας άρχισε η πτώση.

Ο 42χρονος που κατοικούσε στη Ραφήνα, έπεσε σε δύσβατο σημείο και πολίτης που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ενημέρωσε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέρουν σε σημείο όπου παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς κανείς δεν μπορούσε πλέον να του προσφέρει βοήθεια καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Οι αρχές εξετάζουν πλέον κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το δυστύχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 42χρονος άνδρας.

Ο άτυχος άνδρας χειρίζονταν αλεξίπτωτο πλαγιάς, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης. Ο 42χρονος βρέθηκε σε θαμνώδη περιοχή στη θέση «Καλυμπάκι» του Δήμου Τανάγρας και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Σχηματαρίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Τανάγρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom