Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητεί η οικογένεια της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες (βίντεο)


Συνεχείς ανατροπές στην υπόθεση της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η οικογένεια του κοριτσιού απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και μιλάει για δολοφονία αυτού. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο (26-27ετών) με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής αναμένεται να ζητήσει αύριο το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ ο πατέρας, η αδελφή και ο θείος του κοριτσιού μίλησαν στο MEGA (ΕΔΩ) επιμένοντας πως πρόκειται για δολοφονία απορρίπτοντας το σενάριο αυτοκτονίας.

https://trikalavoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom