Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Τρίκαλα: Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 16χρονης (βίντεο)

“Το σκότωσαν! Έφυγε το λουλούδι”! 
Από νωρίς το πρωί, όταν εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη στα Τρίκαλα, έξω από εκκλησία, είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία αλλά η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνοντας στο MEGA, το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του. Λέει, είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει εκεί.

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…».

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο», αναφέρει ο θείος της.

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά χθες το βράδυ, δεν πιστεύει πως η αδελφή της αυτοκτόνησε. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Click4More: Θρίλερ με νεκρή μαθήτρια έξω από εκκλησία! Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα αρχικά δεδομένα

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μώλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται αύριο. Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνώμονα για τη διαδικασία.

Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο
Το επικρατέστερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της αυτοκτονίας. Ότι δηλαδή, αργά το βράδυ της Τρίτης, η 16χρονη κοπέλα πήγε στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ανέβηκε από την σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, περπάτησε στην οροφή και έφτασε στην άκρη της. Κι από εκεί έπεσε στο κενό.

Ωστόσο η οικογένειά της επιμένει, ότι οι κηλίδες αίματός της που βρέθηκαν στο σημείο δεν είναι από την πτώση, αλλά από χτυπήματα που δέχθηκε το κορίτσι.

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας προσοχή σε όσα λένε η αδερφή και οι φίλες της που μιλούν για έναν καβγά που είχε το κορίτσι το χθεσινό απόγευμα.

Υπήρξε ένας καβγάς με αυτόν τον άνδρα και μετά ακολούθησε η βόλτα στον Προφήτη Ηλία μαζί με τον εν λόγω άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom