Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Θρίλερ στην Κάλυμνο με δύο νεκρούς χρήστες ναρκωτικών


Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βρήκαν τον θάνατο μέσα σε λίγη ώρα δύο άνδρες στην Κάλυμνο διερευνούν οι Αρχές του νησιού. Πρόκειται για έναν 50χρονο και έναν 41χρονο, οι οποίοι ήταν γνωστοί στις Αρχές ως χρήστες ναρκωτικών.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του πρώτου στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, ο δεύτερος κάλεσε το ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι ο φίλος του είχε χάσει τις αισθήσεις του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο μεγαλύτερος άνδρας ήταν νεκρός και αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, όπου, εκτός από τον νεκρό 50χρονο, εντόπισαν στον ίδιο χώρο σε άθλια κατάσταση τον 41χρονο φίλο του, ο οποίος, ωστόσο, διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Έντονη αδιαθεσία

Ο τελευταίος αρνήθηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και πήγε με ένα συγγενικό πρόσωπό του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για να καταθέσει σχετικά με τον θάνατο του 50χρονου.

Όμως, πριν αρχίσει την κατάθεσή του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κλήθηκε εκ νέου το ΕΚΑΒ, αλλά κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή!

Οι δύο θάνατοι αποδίδονται, καταρχάς, σε χρήση ναρκωτικών, ωστόσο έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής στις δύο σορούς, καθώς και ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να δοθούν ακριβείς απαντήσεις.
https://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom