Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πάτρα: "Θρίλερ" με άνδρα που απειλεί να πέσει από μπαλκόνι διαμερίσματος


Συναγερμός έχει σημάνει στις τοπικές Αρχές στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει και φέρεται να είναι εκτός εαυτού.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης μοιάζει να είναι σε… κώμα και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μπαλκόνι διαμερίσματος στην Πάτρα!

Νεότερη Ενημέρωση 8.45: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το νεαρό άτομο - άνδρας περίπου 35 ετών - μεταφέρεται στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια".

Νωρίτερα είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου και σε κατάσταση εκτός εαυτού φώναζε και εκτόξευε μπουκάλια, ενώ φέρεται να δήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερη Ενημέρωση 8.35: Αμίλητος και σκεπτικός παραμένει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου στην Πάτρα, ο άνδρας που νωρίς το πρωί της Τρίτης άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύει μπουκάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται ήδη διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Η πρόθεση του άνδρα να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό, δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από την Αστυνομία.

Νεότερη Ενημέρωση 8.09: Άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών, σε κατάσταση εκτός εαυτού ειναι το άτομο που απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας απο μπαλκόνι διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φωνάζει και εκτοξεύει αντικείμενα.

Πρώτη Ενημέρωση 7.53: Συναγερμός λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης σήμανε σε Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών και ΕΛ.ΑΣ, για άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έχει δηλώσει την πρόθεση να πέσει στο κενό από διαμερίσμα στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 10 άνδρες με 3 οχήματα.
https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom