Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Λαμία: Κρυφά μπήκε και βγήκε στα δικαστήρια ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη (βίντεο)


«Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι αδιάσειστα και με απορία περιμένουμε να δούμε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου....», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Δούμας.

Για την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου πήρε προθεσμία, από την Ανακρίτρια Λαμίας, για να απολογηθεί ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 11χρονο κοριτσάκι.

Ο φερόμενος ως δράστης κάτω από άκρα μυστικότητα μπήκε και βγήκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, η οποία άνοιξε ειδικά γι΄αυτόν, ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Φυσικά μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, όμως οι Ανακριτικές Αρχές δεν έπραξαν το ίδιο και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα η σημερινή ειδική μεταχείριση στον κατηγορούμενο δικηγόρο για ασέλγεια ανήλικης να προκαλεί ακόμη περισσότερο το κοινό αίσθημα.

Ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας που έχει αναλάβει την οικογένεια του κοριτσιού, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένη μεταχείριση, ωστόσο δήλωσε ότι ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μέτρα αντίστροφα και ότι με απορία η πλευρά της οικογένειας περιμένει τους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς, αφού έχουν στη διάθεση τους αδιάσειστα στοιχεία για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:


Για την ειδική μεταχείριση της οποίας έτυχε σήμερα στα δικαστήρια Λαμίας ο κατηγορούμενος δικηγόρος της Αθήνας, μίλησε και ο δημοσιογράφος του LamiaReport Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Δείτε το βίντεο:


http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom