Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αναψε η «Φλόγα της Αγάπης» στο Αγρίνιο - Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα (φωτο & βίντεο)


Τo Aγρίνιο υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, την «Φλόγα της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Την φλόγα υποδέχθηκαν στις 20.00 μ.μ. στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια, λαμπαδηδρόμοι των Εθελοντών Αιμοδοτών οι οποίοι διέσχισαν την οδό Παπαστράτου και κατέληξαν στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου άναψαν τον Βωμό, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου. Ακολούθησε εκδήλωση με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.

Σήμερα , Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη, από τις 8.00 π.μ. έως 2.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή όλων των Συλλόγων και φορέων που θα πάρουν μέρος στην Λαμπαδηδρομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom