Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό

Δήλωση Κούγια για το αποτέλεσμα του αλκοτέστ 

Θετικό ήταν το δείγμα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό του ΙΧ που «θέρισε» και εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Καμάρες στο Αίγιο.

Το ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, μεταδίδει η ιστοσελίδα dete.gr. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το λίγων μηνών εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου.

Ο οδηγός αρχικά τράπηκε σε φυγή, πέφτοντας στη θάλασσα λίγο αργότερα, με την πλευρά του 28χρονου να τονίζει ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις μετά το δυστύχημα που προκάλεσε.

Η μητέρα του μωρού είχε κάνει 4 εξωσωματικές
Εντωμεταξύ, την ίδια ώρα μια ακόμη τραγική αποκάλυψη ήρθε προ ημερών στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με την Real News η μητέρα του αγοριού είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.
https://www.eleftherostypos.gr/

Κούγιας για το αλκοτέστ του οδηγού

«Δεν έχει έρθει η επίσημη έκθεση μετά τη λήψη αίματος, ώστε να γνωρίζουμε την ακριβή περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα. Πληροφορήθηκα ότι έχει διαρρεύσει η τιμή του 1,71. Καταρρέει ως εκ τούτου όλη η παραφιλολογία περί ακραίας μέθης, αφού το όριο είναι 1,10.

Υπάρχει μια ασήμαντη παραπάνω ποσότητα. Υπάρχει οινόπνευμα στο αίμα, αλλά είναι σύνηθες κάτι τέτοιο για τα νέα παιδιά. Αν θεωρούμε κάποιον μεθυσμένο με 1,71 θα πρέπει τα τρία τέταρτα των παιδιών, ειδικά στην περιφέρεια, να μην κυκλοφορούν στον δρόμο.

Περιμένω και τα υπόλοιπα έγγραφα. Πιθανολογώ ότι η ποινική δίωξη θα είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Όταν θα κληθούμε για απολογία, θα έχουμε επίσημα τα στοιχεία. Περιμένουμε επίσης την τεχνική έκθεση για να δούμε τι έπαθε το αυτοκίνητο, γιατί ο εντολέας μου δεν είχε από το σοκ τη δυνατότητα να μας δώσει εξήγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom