Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Επίσημα η Βασιλική Θάνου στην έμμισθη θέση της προέδρου Επιτροπής Ανταγωνισμού


Η σχετική απόφαση του διορισμού της κυρίας Βασιλικής Θάνου στην έμμισθη θέση της προέδρου Επιτροπής Ανταγωνισμού δημοσιοποιήθηκε χθες 3/1/19 και στο αντίστοιχο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ΦΕΚ.



Είναι πλέον επίσημος ο διορισμός της επίτιμης προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου στη θέση του προέδρου Επιτροπής Ανταγωνισμού, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών,Γιάννη Δραγασάκη, μετά και τη δημοσιοποίηση του αντίστοιχου ΦΕΚ.

Η θητεία στη συγκεκριμένη θέση όπως αναγράφεται και στο ΦΕΚ είναι πενταετής και έμμισθη όπως συνάγεται από την παράγραφο 8 όπου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η δαπάνη που προκαλείται από την απόφαση του διορισμού βαραίνει την Επιτροπή Ανταγωνισμού και ήδη έχει εγκριθεί στον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2019.

Το σημειώνουμε αυτό διότι όταν η κυρία Θάνου πήγε ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου διατυμπάνιζε ότι προσέφερε τις υπηρεσίες της αμισθί,τώρα που ο μισθός φτάνει περίπου τα 5000 ευρώ δεν ακούσαμε κουβέντα.Εκτός κι αν είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου να αμείβεται η πρόεδρος της Επιτροπής Αντγωνισμού..... οπότε πάμε πάσο και ευχόμαστε καλή θητεία.

Διαβάστε σχετικά:
Ξανά Πρόεδρος... η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου,πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός,και νυν σύμβουλος στο γραφείο του Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom