Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας 4η μέρα: Οι διαδηλωτές διανυκτερεύουν στην Κόρινθο (φωτο,βίντεο και διαδραστικός χάρτης)


Στην Κόρινθο όπου και θα διανυκτερεύσουν έφτασαν στο τέλος της 4ης μέρας οι οδοιπόροι της μεγάλης 8ήμερης πορείας Πάτρα - Αθήνα ενάντια στην ανεργία,που ξεκίνησε το πρωί από το Ξυλόκαστρο.



Ξεχωριστοί «σηματοδότες»

Στην είσοδο της πόλης της Κορίνθου έχουν τοποθετηθεί από το Εργατικό Κέντρο ξεχωριστοί «σηματοδότες».

Ανά τακτά διαστήματα σε κολώνες έχουν αναρτηθεί ενημερωτικές πινακίδες που περιγράφουν την βαρβαρότητα της ανεργίας που έχει πλήξει και την συγκεκριμένη περιοχή.

Πρόκειται για τις δεκάδες κλειστές επιχειρήσεις και τα εργοστάσια με τον αριθμό των ανέργων που άφησαν η κάθε μια.

Ενδεικτικά  αναγράφεται: ΒΕΚΚΑ – 150 άνεργοι, ΚΟΡΦΙΛ - 120 άνεργοι, ΕΛΒΙΟΝΥ - 100 άνεργοι, Κεραφίνα – 50 άνεργοι, ADAMS – 60 άνεργοι, COSMOFARM – 50 άνεργοι, Συνεταιριστική Τράπεζα - 35 άνεργοι κλπ.

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου υποδέχτηκε την πορεία στην αρχή της Βιομηχανικής Ζώνης με πανό και συνθήματα. Το μπλοκ του ΕΚ ενώθηκε στο τέλος της πορείας όπου όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο κέντρο της πόλης.


Νωρίτερα και στην διαδρομή από το Λέχαιο μέχρι την Βιομηχανική Ζώνη της Κορίνθου ο κόσμος υποδεχόταν με θερμές εκδηλώσεις τους οδοιπόρους. Χαρακτηριστικά μια ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου προσέφερε λουλούδια στους οδοιπόρους, οι οποίοι ανταπέδωσαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα και με την φράση «Σας ευχαριστούμε πολύ».

Διαδραστικός χάρτης από την εξέλιξη της πορείας



Στο διαδραστικό χάρτη αποτυπώνεται το σημείο όπου βρίσκεται η μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσω τακτικών ανανεώσεων τη ροή της πορείας.

Πατώντας πάνω στα κόκκινα σημεία, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες,βίντεο και ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο σημείο.

Πατώντας στο κουτάκι πάνω δεξιά ο χάρτης ανοίγει σε πλήρη οθόνη.

Η ανανέωση του χάρτη γίνεται πατώντας refresh (στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο F5 ή το αντίστοιχο εικονίδιο στον browser σας).

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom