Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΤΩΡΑ: Έκρηξη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στις Βρυξέλλες - Πληροφορίες για έναν νεκρό

Δύο συλλήψεις στη Γερμανία

Έκρηξη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε σπίτι στην περιοχή Σάερμπεκ στις Βρυξέλλες σημειώθηκε πριν από λίγο, όπως μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές "εξουδετέρωσαν" έναν άνδρα,ενώ σμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ ένα άτομο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στις Βρυξέλλες. Επίσης αναφέρουν ότι σημειώθηκαν δύο εκρήξεις στην περιοχή και όχι μία όπως είχαν μεταδώσει αρχικά.

Η επιχείρηση γίνεται κοντά στην πλατεία Μέισερ σύμφωνα με το RTBF και μάλιστα ένα τραμ που περνούσε από την περιοχή εκκενώθηκε.
«Δεν έχετε ιδέα τι γίνεται εδώ», είπε αστυνομικός στους δημοσιογράφους του RTBF και τους ζήτησε να φύγουν από την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο εξουδετερώθηκε. Οι αρχές σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πυροβόλησαν άγνωστο άνδρα σε στάση λεωφορέιου. Στην συνέχεια έστειλαν ένα ρομποτάκι ανίχνευσης εκρηκτικών.


Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που θεωρούνται ότι συνδέονται με τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν την Τρίτη στις Βρυξέλλες και στοίχισαν τη ζωή σε 31 ανθρώπους, ανέφερε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, ένας από τους άντρες, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη κοντά στη Φραγκφούρτη, έλαβε δύο μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου πριν από τις επιθέσεις, στα οποία αναφέρεται το όνομα του Χαλίντ Ελ Μπακράουι, του ανθρώπου που, σύμφωνα με την βελγική αστυνομία, ανατινάχτηκε στο μετρό των Βρυξελλών.

Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του Spiegel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom