Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Εκοψε δρόμο η πρέσβειρα Αντζελίνα Τζολί - Περιοδεία στους καταυλισμούς προσφύγων στην Αττική - Αργότερα στην Ειδομένη

Η Τροχαία έχει πάρει εντολή για μετακίνηση VIP προσώπου σε Πειραιά, Ελληνικό και Ελαιώνα

- Λίγα λεπτά πριν τις 10.30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το lear jet της Αντζελίνα Τζολί
- Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ θα επισκεφθεί περιοχές της Αττικής που βρίσκονται πρόσφυγες
- Το σχέδιο πτήσης που έχει υποβληθεί αναφέρει ότι θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα και από εκεί στην Ειδομένη

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ "πάτησε" Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει περιοδεία στην Αττική σε Πειραιά, Ελαιώνα και ίσως στο Ελληνικό και αργότερα θα μεταβεί κατά πάσα πιθανότητα στην Ειδομένη.

Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεχυμένες αλλά σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που έχει υποβληθεί αναφέρει ότι θα φτάσει Θεσσαλονίκη το απόγευμα προκειμένου να μεταβεί στην Ειδομένη.

Στη Λέσβο επρόκειτο να φτάσει σήμερα στις 09:00 από το Λίβανο η Angelina Jolie..... αλλά την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε το ταξίδι της στη Μυτιλήνη και το αεροπλάνο της προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο πριν τις 10:30.

Από εκεί έχει ξεκινήσει ένα... αλαλούμ για το που θα πάει. Άλλος λέει στον Πειραιά, άλλος στον Ελαιώνα, άλλος στο Ελληνικό και το απόγευμα την περιμένουν στη Θεσσαλονίκη για να φτάσει στην Ειδομένη!

Υπάρχουν πληροφορίες, που για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, πως η Αντζελίνα Τζολί έχει ζητήσει να δει και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις ώρες που θα μείνει στην Αθήνα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom